A ÎNCEPUT DEZINSECȚIA AERIANA – ETAPA A II-A

A ÎNCEPUT DEZINSECȚIA AERIANA – ETAPA A II-A

Avionul utilitar contractat de societatea Giurgiu Servicii Publice pentru a efectua cea de-a doua etapă a dezinsecției împotriva țânțarilor, căpușelor și a altor insecte dăunătoare a survolat în această dimineață orașul, pulverizând insecticid pe o suprafață de aprox. 800 ha din aria administrativ teritorială a municipiului Giurgiu (intravilan și extravilan).

Desigilarea flacoanelor cu insecticid și prepararea soluției pentru dezinsecție au fost efectuate de către angajații GSP în prezența reprezentanților Primăriei Mun. Giurgiu dar și a mass-mediei locale, care a acceptat invitația municipalității de a se convinge de corectitudinea cantităților și a concentrației de insecticid folosite.

Pentru un plin al rezervorului de insecticid s-au folosit 25 de litri de soluție AQUA K-OTHRINE EW 20 substanță activă DELTAMETHRIN 2g (2%), diluați în 975 de litri de apă, respectându-se prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.

În această dimineață avionul a efectuat patru astfel de zboruri, urmând ca diseară, în intervalul orar 20.00 – 21.30 să efectueze încă două zboruri ce vor acoperi o suprafață de aprox. 400 ha, iar mâine dimineață, între orele 05.00 – 06.00, ultimul zbor pe o suprafață de aprox. 300 ha.

Toți cei care doresc să verifice corectitudinea folosirii insecticidului sunt invitați să asiste la prepararea acestuia în intervalele mai sus indicate, la Malul Roșu (detalii la tel. 0730505521 – dl. Ionel Sevastian).

Ultima modificare: 03.08.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul MÂINE ÎNCEPE A DOUA ETAPĂ A DEZINSECȚIEI AERIENE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.